Kategorier
Aktiviteter

Julbordsresa till Fredrikshavn

Foto: Victoria Edström/Stena Line

Hej medlemmar!

Som många av er nog redan hört bjuder vi på en dagstur med båten till Fredrikshavn, inkl. frukostbuffet på ditresan och julbord på hemresan! Avresa sker från Göteborg vid Masthuggstorget vid 8-9-tiden och vi är tillbaka runt 18 samma dag. Mesta tiden tillbringas på båten, men de som vill hinner i land en sväng. Övernattning i Göteborg går att ordna för er som har långt att åka, säg till! Stena line ska visst inte vara jättebra på att fixa specialmat så det får vi som är veganer m.m. vara beredda på.

De datum det gäller är lördagarna 25/11 och 2/12.
Anmälningslistor sitter bakom anslaget på vår tavla i Göteborg. Om ni inte har vägarna förbi där, be någon annan (t.ex. någon av oss i styrelsen) skriva upp er! Alla depåer är självklart välkomna!
Sista anmälningsdagen är 27/10, observera att anmälan är bindande!
Vi ser fram emot en rolig dag med er!
 /Styrelsen SEKO klubb Västtåg