Kategorier
Okategoriserade

Information angående varslet på Spårtrafik

Seko varslade den 2 maj om strejk på spårtrafikområdet.

SJ Götalandståg berörs av varslet i två steg:

  1. Den 11 maj klockan 15.00 träder en nyanställnings-, övertids- och mertidsblockad i kraft på hela avtalsområdet Spårtrafik, inklusive SJ Götalandståg. Övertids- och mertidsblockad gäller Sekos medlemmar, nyanställningsblockaden gäller alla nyanställningar inklusive timanställda.
  2. Den 15 maj klockan 15:00 tas alla Seko-anslutna lokförare på SJ Götalandståg som är stationerade i Göteborg ut i strejk.

Nya medlemmar

Alla som blir medlemmar i Seko innan kl. 15.00 torsdag 11/5 kommer att få ersättning av Seko om konflikten bryter ut. Snabbaste sättet att bli medlem är via hemsidan, ett webbinträde registreras direkt.

Information och kommunikation

Medlemmar har fått ytterligare information utskickad till de privata mailadresser som är registrerade i Sekos medlemsregister. Har du inte fått mailet, kontakta styrelsen@sekovasttag.se.

Nyheter och nya instruktioner kan komma snabbt. Informationskanaler är i huvudsak Sekos hemsida, seko.se och klubbens hemsida, sekovasttag.se.

Kom ihåg att uppdatera din privata mailadress och telefonnummer på Sekos hemsida om du inte redan gjort det. Det är den vägen vi kommer nå ut med information under strejken.