Kategorier
Okategoriserade

SEKO-kväll vid sjön fre 18 aug

Fre 18/8 kl.18.30  är det dags för en somrig medlemsaktivitet då det blir grill, bastu, bad och solnedgångshäng vid den vackra sjön Mjörn, 10 min. promenad från Västra bodarna station (alingsåspendeln).
 
En kanonfin bastu är bokad, och för de som inte är så bastusugna finns även sittplatser både inne och ute. Det finns kylskåp, grillplats, strand, badbrygga och utedass, men ej dusch/rinnande vatten.
 
Alla tar själva med mat och dryck, men enkla tillbehör (korvbröd, hamburgerbröd, ketchup, senap, dressing) kommer att finnas.
 
Ni som vill åka gemensamt tar pendeln från Göteborg kl.17.35 eller från Alingsås kl.18.10, så samlas vi på Västra bodarna station kl. 18.14 för promenad ner till Bergsjödal som platsen heter. Ni som vill ta bil eller ett senare tåg hittar enkelt dit på egen hand (eller kontakta helena), adressen är Bergsjödalsvägen 9.
 
Anmälningslista kommer så småningom att komma upp på depån i Gbg, men har ni inte vägarna förbi går det bra att maila helena.jaderberg@sj.se. Vi stämmer av väder och antal anmälda två dagar innan. Är vädret katastrof men peppen stor så kanske vi styr om till att hitta på nåt annat.
Till denna aktivitet välkomnar vi även nya kollegor som ännu inte gått med i klubben, så sprid gärna ordet! Vill du ta med en vän går det också bra.
Hoppas vi ses!